Έχεις πρόβλημα με το πρωινό; Φτιάξε το τέλειο μπουρίτο και θα γλείφεις και τα δάχτυλά σου!


Έχεις πρόβλημα με το πρωινό σου; Και όμως σου έχουμε την τέλεια ιδέα για να φας το πιο υγιεινό και εύκολο γεύμα! Φτιάξε το τέλειο μπουρίτο με την παρακάτω συνταγή και θα γλείφεις και τα δάχτυλά σου, ε…

...νώ θα κάνεις και τους υπόλοιπους να το αναζητάνε! Δεν μπορεί να φας κρέας; Μην ανησυχείς! Σου έχουμε σόγια chorizo που θα προσθέσει την γεύση που επιθυμείς! ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ8 αυγά1/4 φλιτζάνι γάλα1/2 lb. chorizo1 κουτάκι μαύρα φασόλια1/2 φλιτζ. τυρί 1 αβοκάντο, σε κύβους4 κουταλιές της σούπας. salsa4...

Έχεις πρόβλημα με το πρωινό σου; Και όμως σου έχουμε την τέλεια ιδέα για να φας το πιο υγιεινό και εύκολο γεύμα! Φτιάξε το τέλειο μπουρίτο με την παρακάτω συνταγή και θα γλείφεις και τα δάχτυλά σου, ενώ θα κάνεις και τους υπόλοιπους να το αναζητάνε!

Δεν μπορεί να φας κρέας; Μην ανησυχείς! Σου έχουμε σόγια chorizo που θα προσθέσει την γεύση που επιθυμείς!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
8 αυγά
1/4 φλιτζάνι γάλα
1/2 lb. chorizo
1 κουτάκι μαύρα φασόλια
1/2 φλιτζ. τυρί
1 αβοκάντο, σε κύβους
4 κουταλιές της σούπας. salsa
4 burrito
Ζεστή σάλτσα
Βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατέψτε μαζί τα αυγά και το γάλα σε ένα μεγάλο μπολ. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Όταν το τηγάνι θερμαίνεται, βάλτε βούτυρο στο τηγάνι μέχρι να επικαλυφθεί ελαφρά. Ρίξτε το μίγμα των αυγών. Ανακατέψτε τα αυγά μέχρι να μαγειρευτούν πλήρως (περίπου 3 λεπτά). Αφαιρέστε τα αυγά σε ένα καθαρό μπολ. Ανοίξτε και χτυπήστε το chorizo ​​στο ήδη ζεστό τηγάνι. Συνεχίστε να διαχωρίζετε το chorizo ​​σε μικρά κομμάτια, μέχρι να μαγειρευτεί ​​(περίπου 5 λεπτά). Γεμίστε ένα burrito με το 1/4 των μαγειρεμένων αυγών, μερικές κουταλιές μαύρων φασολιών, μερικά αβοκάντο σε κύβους και 1 κουταλιά της σάλτσας. Προσθέστε ζεστή σάλτσα, αν θέλετε.

Τυλίξτε το και απολαύστε! Για επιπλέον γευστικότητα, φτιάξτε το διπλωμένο burrito σε μια κατσαρόλα για να κάνετε το εξωτερικό ωραίο και τραγανό.

Δείτε και μια ακόμα διατροφή sos

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά