Η συνταγή για σαρμαδάκια που θα ξετρελάνει την οικογένεια


    250 γρ. αμπελόφυλλα 

    120 γρ. λάπαθα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια

    1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα1-2σκ. σκόρδ…


    250 γρ. αμπελόφυλλα 

    120 γρ. λάπαθα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια

    1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

    2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

    1-2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

    250 ml. ελαιόλαδο

    400γρ. ρύζι Καρολίνα

    400 ml. νερό

    1/2 μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

    1/2 μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένο

    1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

    Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά