Τα πόδια της μελάνιαζαν και πρήζονταν κάθε βράδυ – Τότε δοκίμασε συνταγή με μέλι και ένα φυτικό συστατικό…


  Το πρήξιμο στα πόδια είναι ανυπόφορο και μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, αλλά το οίδημα είναι η βασική αιτία. Απαλλαγείτε με μια συνταγή με μέλι και με ένα φυσικό συστατικό.
  Εκτός από αυτό, …

  ...άλλες αιτίες είναι το υπερβολικό βάρος, η ακινησία ή η υπερβολική κίνηση για μεγάλες χρονικές περιόδους, οι ορμονικές αλλαγές, η πήξη του αίματος, κάποιος τραυματισμός, ειδικά φάρμακα όπως τα στεροειδή, τα αντικαταθλιπτικά και άλλοι πολλοί. Το περπάτημα μπορεί να γίνει πολύ...

  Το πρήξιμο στα πόδια είναι ανυπόφορο και μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, αλλά το οίδημα είναι η βασική αιτία. Απαλλαγείτε με μια συνταγή με μέλι και με ένα φυσικό συστατικό.

  Εκτός από αυτό, άλλες αιτίες είναι το υπερβολικό βάρος, η ακινησία ή η υπερβολική κίνηση για μεγάλες χρονικές περιόδους, οι ορμονικές αλλαγές, η πήξη του αίματος, κάποιος τραυματισμός, ειδικά φάρμακα όπως τα στεροειδή, τα αντικαταθλιπτικά και άλλοι πολλοί.

  Το περπάτημα μπορεί να γίνει πολύ οδυνηρό με πρησμένα πόδια και η υπερβολική πρόσληψη φαρμάκων δεν είναι καλή για την υγεία μας. Είναι πάντα καλύτερο να επιλέγουμε μια φυσική θεραπεία για την καταπολέμηση του πρηξίματος στα πόδια και τους αστραγάλους, και μάλιστα σας έχουμε ακόμα μια για να εξαφανίσετε τους ενοχλητικούς κάλλους που τα κάνουν όλα ακόμα πιο επώδυνα.

  Ο μαϊντανός είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για το πρήξιμο των ποδιών. Βοηθάει στην πρόληψη του πρηξίματος στον αστράγαλο, τα πόδια και τις πατούσες.

  θεραπεία με μαιντάνο στα πόδια

  Αυτό το καταπληκτικό βότανο είναι από τη φύση του διουρητικό και βοηθάει το σώμα μας να διώξει το περισσευούμενο νερό και τα άλατα από αυτό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταναλώσετε τα φύλλα μαϊντανού.

  • Πάρτε ένα ματσάκι φρέσκα φύλλα μαϊντανού και κόψτε τα λεπτά.
  • Βράστε 500ml νερό και στη συνέχεια προσθέστε 5 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  • Βράστε το μείγμα για ακόμα 5 λεπτά και βάλτε το σε ένα φλυτζάνι, αφήνοντάς το να δροσιστεί για 20 λεπτά.
  • Μπορείτε να προσθέσε μέλι και λεμόνι για να εμπλουτόσετε τη γεύση. Για καλύτερα αποτελέσματα, πίνετε ένα τσάι από μαϊντανό 3 φορές την ημέρα.

  Τύλιξε τα πόδια σου με αλουμινόχαρτο για 1 ώρα – Αυτό που θα συμβεί μετά θα σε καταπλήξει

  Τύλιξε τα πόδια σου με αλουμινόχαρτο για 1 ώρα, με αυτό που θα συμβεί μετά θα σε καταπλήξει. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα οφέλη που έχει το αλουμινόχαρτο για την υγεία σας, ωστόσο η χρήση του μπορεί να έχει και αρνητικά αποτελέσματα

  1. Κρυολογήματα Τέλος!

  Τα κρυολογήματα είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο αυτή την περίοδο. Ο κρύος καιρός, η υγρασία και οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας μας αρρωσταίνουν πολύ συχνά. Για τη φυσική ανακούφιση των συμπτωμάτων της γρίπης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλουμινόχαρτο!

  Απλά τυλίξτε τα πόδια σας με 5-7 στρώσεις αλουμινόχαρτο και αφήστε το για περίπου 1 ώρα. Το αλουμινόχαρτο έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων ενός κρυολογήματος. Αφήστε τα πόδια σας να αναπνεύσουν για 2 ώρες και επαναλάβετε τη διαδικασία. Θα δείτε εμφανή βελτίωση σε 1-2 μέρες. Ωστόσο, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τον γιατρό σας, εάν τα συμπτώματα επιμένουν για περισσότερο από μία εβδομάδα.

  2. Κούραση Τέλος

  Οι ελάχιστες ώρες ύπνου και το άγχος προκαλούν εξάντληση. Το αλουμινόχαρτο μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και να αντιμετωπίσετε και πάλι τις καθημερινές προκλήσεις! Κόψτε μερικές λωρίδες αλουμινόχαρτο και βάλτε τις στο ψυγείο. Βγάλτε τις μετά από 2-3 ώρες και βάλτε τις πάνω στα μάγουλα και τα βλέφαρά σας! Θα νιώσετε ανανεωμένοι στη στιγμή!

  Αλουμινόχαρτο

  3. Εγκαύματα

  Καταρχάς, θα βάλετε λίγο νερό πάνω στο κάψιμο καθαρίζοντας προσεκτικά την περιοχή, και θα τη στεγνώσετε με μια καθαρή πετσέτα. Αφού απλώσετε μια στρώση αλοιφής, εφαρμόστε μια καθαρή γάζα πάνω στην πληγή και στη συνέχεια τυλίξτε την με αλουμινόχαρτο. Στερώστε το αλουμινόχαρτο με αυτοκόλλητη ταινία. Προσπαθήσετε να μην μετακινείστε άσκοπα και θα δείτε τον πόνο σιγά-σιγά να εξαφανίζεται!

  4. Πόνοι Στις Αρθρώσεις

  Τυλίξτε λίγο αλουμινόχαρτο στα σημεία του σώματος που αισθάνεστε πόνο και προσπαθήστε να περιορίσετε τις κινήσεις σας. Αφήστε το έτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επαναλάβετε τη διαδικασία για 10 μέρες και στη συνέχεια περιμένετε για 2 εβδομάδες πριν εφαρμόσετε ξανά αυτή τη μέθοδο.


  Το διαβάσαμε εδώ

  Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά