Μόνο έτσι γίνεται: Το κόλπο για να καταλάβετε αν είναι φρέσκο το αυγό


  Το αν είναι φρέσκο το αυγό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι ένα ερώτημα που δεν πρέπει να μένει στην τύχη του.Και η Rebecca DiLiberto, συγγραφέας του παγκόσμιου μπεστ σέλερ «Penny Saving Household Helper», μοιράζεται μαζί μας ένα απλό κόλπο για να ελέγχουμε πάντα την κατάσταση του ωμού αυγού. Με την ευκαιρία, αυτοί είναι οι δύο σωστοί τρόποι για να σπάσεις ένα αυγό.Αν λοιπόν δεν είμαστε σίγουροι…

  ... για το πόσο φρέσκο είναι, η συμπεριφορά του μέσα σε ένα ποτήρι με νερό θα αποκαλύψει και τη φύση του: Τα φρέσκα αυγά βυθίζονται στο νερό, ενώ τα πολυκαιρισμένα επιπλέουν.Βουτάει ένα αυγό σε ξύδι και μετά σε σιρόπι! Σοκαριστικό αποτέλεσμα! (Video)Δεν φαντάζεστε τι γίνεται όταν βουτάς...

  Το αν είναι φρέσκο το αυγό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι ένα ερώτημα που δεν πρέπει να μένει στην τύχη του.

  Και η Rebecca DiLiberto, συγγραφέας του παγκόσμιου μπεστ σέλερ «Penny Saving Household Helper», μοιράζεται μαζί μας ένα απλό κόλπο για να ελέγχουμε πάντα την κατάσταση του ωμού αυγού.

  Με την ευκαιρία, αυτοί είναι οι δύο σωστοί τρόποι για να σπάσεις ένα αυγό.

  φρέσκο αυγό

  Αν λοιπόν δεν είμαστε σίγουροι για το πόσο φρέσκο είναι, η συμπεριφορά του μέσα σε ένα ποτήρι με νερό θα αποκαλύψει και τη φύση του: Τα φρέσκα αυγά βυθίζονται στο νερό, ενώ τα πολυκαιρισμένα επιπλέουν.

  Βουτάει ένα αυγό σε ξύδι και μετά σε σιρόπι! Σοκαριστικό αποτέλεσμα! (Video)

  Δεν φαντάζεστε τι γίνεται όταν βουτάς ένα αυγό σε ξύδι και μετά σε σιρόπι!

  Ρίξτε ένα αυγό μέσα σε πατάτα και περιμένετε 5 λεπτά! Το αποτέλεσμα… θα σας αφήσει άφωνους!

  Αρχικά, το αβγό βυθίζεται σε ένα ποτήρι με ξίδι και μένει εκεί για μία μέρα. Ύστερα, το βγάζουν από εκεί και είναι εμφανώς πολύ πιο μεγάλο από ένα κλασικό αβγό και μοιάζει να είναι κάπως λαμπερό.

  Καθάρισε ένα σφιχτό αβγό εύκολα με αυτό τον τρόπο!

  Έπειτα, βυθίζεται σε ένα ποτήρι με σιρόπι σφενδάμου και μένει εκεί πάλι για μία μέρα. Στη συνέχεια, βυθίζεται σε ένα ποτήρι με νερό και μπλε βαφή. Ύστερα από μία ακόμα μέρα, το αβγό είναι πλέον μπλε, είναι ακόμα μεγαλύτερο και μοιάζει να μπορεί να σπάσει, καθώς αναπηδά σαν τρελόμπαλα.

  Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι αληθινό το συγκεκριμένο βίντεο. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

  Το διαβάσαμε εδώ

  Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά