Έτσι πρέπει να ψήσετε τις μπριζόλες για να είναι ζουμερές και νόστιμες: Το κόλπο του Άντονι Μπουρντέν!


    Ο Άντονι Μπουρντέν εξηγεί το Νο 1 λάθος που κάνουν όλοι.Ζηλεύεις τις τέλεια ψημένες μπριζόλες των εστιατορίων και απορείς γιατί δεν μπορεί ποτέ να πετύχεις κάτι ανάλογο όποτε προσπαθείς στον φούρνο ή …

    ...στο μπάρμπεκιου;O σεφ Άντονι Μπούρντεν ξέρει τι φταίει και δεν μπορείς να πετύχεις την σωστά ψημένη μπριζόλα. Όπως εξηγεί, οι περισσότεροι συνηθίζουν να ψήνουν την μπριζόλα πολύ, κάτι το οποίο είναι λάθος, ωστόσο, το ακόμη μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλοι είναι ότι τρυπάνε...

    Ο Άντονι Μπουρντέν εξηγεί το Νο 1 λάθος που κάνουν όλοι.

    Ζηλεύεις τις τέλεια ψημένες μπριζόλες των εστιατορίων και απορείς γιατί δεν μπορεί ποτέ να πετύχεις κάτι ανάλογο όποτε προσπαθείς στον φούρνο ή στο μπάρμπεκιου;

    O σεφ Άντονι Μπούρντεν ξέρει τι φταίει και δεν μπορείς να πετύχεις την σωστά ψημένη μπριζόλα. Όπως εξηγεί, οι περισσότεροι συνηθίζουν να ψήνουν την μπριζόλα πολύ, κάτι το οποίο είναι λάθος, ωστόσο, το ακόμη μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλοι είναι ότι τρυπάνε και «πειράζουν» το κρέας διαρκώς καθώς το ψήνουν, προσπαθώντας να δουν αν έχει ψηθεί στο εσωτερικό του. Το γυρίζουν διαρκώς και στη συνέχεια το κόβουν αμέσως μόλις το βγάλουν από τη φωτιά.

    Έτσι πρέπει να ψήσετε τις μπριζόλες για να είναι ζουμερές και νόστιμες: Το κόλπο του Άντονι Μπουρντέν!

    Όπως τονίζει ο σεφ, το Νο 1 μυστικό για ζουμερή μπριζόλα είναι το εξής: Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το ψήσιμό της να την αφήσεις να «ξεκουραστεί» για 10 με 15 λεπτά. «Αυτό κάνει όλη τη διαφορά, αρκεί μόνο να την αφήσετε να “ξεκουραστεί”. Και αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο επανακυκλοφορούν οι χυμοί στο κρέας και έτσι η μπριζόλα σου βγαίνει τέλεια».

    Βάζει μια παγωμένη μπριζόλα σε καuτό ελαιόλαδο και… – Τόσο καιρό μαγειρεύαμε λάθος

    Πρόκειται να σας υποδείξουμε ένα λάθος που όλοι κάνουμε όταν μαγειρεύουμε μπριζόλες. Τι θα γίνει αν ρίξετε μια παγωμένη μπριζόλα σε καuτό ελαιόλαδο;

    Είτε την προτιμάτε ξεροψημένη είτε ζουμερή, έχουμε το μυστικό για να την προετοιμάσετε, να την κάνετε ακόμα πιο λαχταριστή, στο σπίτι σας! Ποιο είναι αυτό το μυστικό; Δεν την ξεπαγώνουμε! Εκτός όμως από αυτό το μυστικό, δείτε εδώ τι να κάνετε για να είναι σκληρό το κρέας σας.

    Δείτε το βίντεο:

    Πήρε μία μπριζόλα και την έβαλε κάτω από τη βρύση – Θα σας λύσει τα χέρια

    Αυτό το κόλπο με την μπριζόλα μπορεί να σας κάνει να εξοικονομήσετε χρήματα και σίγουρα αξίζει να το κάνετε. Γνωρίζουμε ότι ένα σπίτι για να διατηρηθεί έχει πολλά έξοδα, και εμείς σας βρήκαμε τρόπους για να τα μειώσετε.

    Ακόμα ένα κόλπο που θα σώσει το κρέας και δεν θα χρειαστεί να το πετάξετε, μετά από αυτό εδώ. Φανταστείτε να ανοίγετε το ψυγείο και να ανακαλύπτετε ότι το κρέας σας είναι έτοιμο να χαλάσει ή να ανοίγετε το λογαριασμό του νερού κάθε δίμηνο… Είναι σαν να πετάτε τα χρήματά σας στην τουαλέτα και μετά να τραβάτε το καζανάκι!

    Σίγουρα δεν είναι εύκολο να κάνουμε οικονομία στις καθημερινές μας υποχρεώσεις (πόσο να «κόψουμε» πια;), στο βίντεο όμως που θα δείτε παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει 7 τρόπους που σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί, για να μένει και κάτι στην τσέπη.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά