Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε – Με αυτή τη συνταγή τους τρέλανε όλους


    Η Αθηνά Οικονομάκου αξιοποιεί το χρόνο στο σπίτι με τον καλύτερο πιθανό τρόπο, έτσι αποφάσισε να μπει στην κουζίνα της και να μεγαλουργήσει, με μία συνταγή τόσο δυνατή που τους “τρέλανε” όλους! Η αγαπ…

    ...ημένη ηθοποιός κρατάει τον εαυτό της απασχολημένο όσο καιρό βρίσκεται μέσα στο σπίτι, και μία από τις δραστηριότητες που επιλέγει είναι η μαγειρική. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4 - αποκλειστικό: Άσχημες...

    Η Αθηνά Οικονομάκου αξιοποιεί το χρόνο στο σπίτι με τον καλύτερο πιθανό τρόπο, έτσι αποφάσισε να μπει στην κουζίνα της και να μεγαλουργήσει, με μία συνταγή τόσο δυνατή που τους “τρέλανε” όλους!

    Η αγαπημένη ηθοποιός κρατάει τον εαυτό της απασχολημένο όσο καιρό βρίσκεται μέσα στο σπίτι, και μία από τις δραστηριότητες που επιλέγει είναι η μαγειρική.

    Συγκεκριμένα σήμερα, όπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου μαγείρεψε την πιο λαχταριστή μακαρονάδα που είναι τέλεια για όλους τους vegeterian ή αυτούς που νηστεύουν το κρέας!

    Με την παρακάτω φωτογραφία αποκάλυψε τα μυστικά της, ενώ πριν από λίγο είχε μοιραστεί ακόμα μία συνταγή για ψάρι με βραστά ή ψητά λαχανικά που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε!

    Αθηνά Οικονομάκου συνταγή

    Αυτή είναι η συνταγή της

    Υλικά

    (Για 5 μερίδες)

    • 1 πακέτο ταλιατέλες 500 γρ.
    • 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά (σε κύβους)
    • 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά (σε κύβους)
    • 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες (σε κύβους)
    • 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
    • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
    • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
    • 2 κουταλάκια μουστάρδα
    • 2 κουταλιές ξίδι
    • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

    Εκτέλεση

    Βράζετε τα ζυμαρικά. Παράλληλα, χτυπάτε το λάδι μαζί με τη μουστάρδα και το ξίδι, φτιάχνοντας μια βινεγκρέτ, με την οποία περιχύνετε τα ζυμαρικά αφού κρυώσουν. Στη συνέχεια, προσθέτετε όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύετε και σερβίρετε μετά από 1 ώρα.

    Είναι ένα πιάτο πλουσιότατο σε αντιοξειδωτικά. Αυτό οφείλεται στις πράσινες και κόκκινες πιπεριές, που αποτελούν καλή πηγή της βιταμίνης C, η οποία μάλιστα παραμένει αναλλοίωτη, δεδομένου ότι οι πιπεριές προστίθενται ωμές στο πιάτο. Επιπλέον, η κόκκινη πιπεριά περιέχει και άφθονη βιταμίνη Α, σε μορφή προβιταμίνης (καροτένια). Την αντιοξειδωτική αξία του πιάτου συμπληρώνουν η κερκετίνη φλαβονοειδές του κρεμμυδιού και οι πολυφαινόλες του ελαιόλαδου.

    Σύσταση

    Μία μερίδα ταλιατέλες με πιπεριές και ντομάτα σάς δίνει: Θερμίδες 484

    Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

    Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε προσφορές στη συλλογή της – Όλα μείον 40%

    Έσπασε την καραντίνα η Αθηνά Οικονομάκου – Βγήκε βόλτα και ανέβασε φωτογραφία

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά