Λαχταριστή μπουγάτσα με κιμά


Για τη ζύμη:500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων250 ml νερό, χλιαρό¼ κ.γ. αλάτιΓια τη γέμιση:500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά1…

ο κιμά 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη 400 γρ. ντομάτα κονκασέ 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή ½ κ.γ. κύμινο Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com Το διαβάσαμε εδώ

Για τη ζύμη:

500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων

250 ml νερό, χλιαρό

¼ κ.γ. αλάτι

Για τη γέμιση:

500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

½ κ.γ. κύμινο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά