Νοικοκυρά απ’ τις λίγες: Συνταγή για μπιφτέκια από τη Δέσποινα Βανδή


    Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο γνωστές νοικοκυρές και καλές μαγείρισσες της εγχώριας showbiz. Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει να μαγειρεύει και συχνά μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στα social med…

    ...ia στιγμές από την κουζίνα της.Αυτή την φορά αποφάσισε να φτιάξει μία υγιεινή συνταγή και μάλιστα αρκετά εύκολη. «Όσοι ενδιαφέρεστε για πιο υγιεινή διατροφή είτε αφορά τον εαυτό σας είτε τους αγαπημένους σας σας προκαλώ να το δοκιμάσετε! Εμένα τυχαία μου προέκυψε γιατί όχι...

    Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο γνωστές νοικοκυρές και καλές μαγείρισσες της εγχώριας showbiz. Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει να μαγειρεύει και συχνά μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media στιγμές από την κουζίνα της.

    Αυτή την φορά αποφάσισε να φτιάξει μία υγιεινή συνταγή και μάλιστα αρκετά εύκολη. «Όσοι ενδιαφέρεστε για πιο υγιεινή διατροφή είτε αφορά τον εαυτό σας είτε τους αγαπημένους σας σας προκαλώ να το δοκιμάσετε! Εμένα τυχαία μου προέκυψε γιατί όχι λοιπόν;», έγραψε χαρακτηριστικά.

    Η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοίμασε πεντανόστιμα μπιφτέκια και μοιράστηκε τη συνταγή της διαδικτυακά.

    Παράλληλα, δείτε εδώ τη συνταγή για μοναδικά γεμιστά μπιφτέκια με τυρί.

    “Θέλω να μοιραστώ ένα μυστικό μου μαζί σας!Εδω έχω έτοιμα τα μπιφτέκια μου πριν τα βάλω να ψηθούν στο φούρνο και θέλω να σας πω πως εγώ αντί για ψωμί η φρυγανιά βάζω μερικές κουταλιές φαγοπυρο και αμαρανθο που είναι superfoods!Ειναι μια εναλλακτική που σας λέω να δοκιμάσετε γιατί τα παιδιά ειδικά δεν πρόκειται να τα φάνε έτσι απλά αλλά οι ιδιότητες αυτών των δυο δημητριακών είναι θεραπευτικές!Αν ειδικά ψάξετε για τον αμαρανθο θα βρείτε ότι και οι αστροναύτες της NASA τον συμπεριλαμβάνουν στο διαιτολόγιο τους!Δεν είναι τυχαίο!Εχω να σας πω ότι δεν αλλοιώνει τη γεύση και έτσι όλοι τους θα το φάνε χωρίς να το καταλάβουν!!!
    Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για πιο υγιεινή διατροφή είτε αφορά τον εαυτό σας είτε τους αγαπημένους σας σας προκαλώ να το δοκιμάσετε!
    Εμένα τυχαία μου προέκυψε γιατί όχι λοιπόν;”

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε και ξετρέλανε τους fans της


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά