Άκης Πετρετζίκης: Σπανακόρυζο κοκκινιστό


    Υλικά: 1 κρεμμύδι1 σκ. σκόρδο4-5 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάταςαλάτιπιπέρι250 γρ. ρύζι γλασέ400 γρ. ντομάτα κονκασέ700-800 γρ. νερό1 κιλό σπανάκι1/4 ματσάκι άνηθο2 φρέσκα κρεμμυδάκιαξ…


    Υλικά: 1 κρεμμύδι
    1 σκ. σκόρδο
    4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
    1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας
    αλάτι
    πιπέρι
    250 γρ. ρύζι γλασέ
    400 γρ. ντομάτα κονκασέ
    700-800 γρ. νερό
    1 κιλό σπανάκι
    1/4 ματσάκι άνηθο
    2 φρέσκα κρεμμυδάκια
    ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
    χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
    Για το σερβίρισμα
    λεμόνι
    φέτα
    ελαιόλαδο
    πιπέρι
    ρίγανη

    Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα...
    Προηγούμενο άρθροΜπακαλιάρος σκορδαλιά