Υλικά: 1 κρεμμύδι1 σκ. σκόρδο4-5 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάταςαλάτιπιπέρι250 γρ. ρύζι γλασέ400 γρ. ντομάτα κονκασέ700-800 γρ. νερό1 κιλό σπανάκι1/4 ματσάκι άνηθο2 φρέσκα κρεμμυδάκιαξ…
Υλικά: 1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
250 γρ. ρύζι γλασέ
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
700-800 γρ. νερό
1 κιλό σπανάκι
1/4 ματσάκι άνηθο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
λεμόνι
φέτα
ελαιόλαδο
πιπέρι
ρίγανη
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Δείτε και αυτά