Φτιάξτε το καλύτερο πρωινό που έχετε φάει ποτέ στην ζωή σας! Τηγανισμένο τοστ με τραγανό μπέικον!


    Φτιάξτε τηγανισμένο τοστ με τραγανό μπέικον και φάτε το καλύτερο πρωινό που έχετε φάει ποτέ στην ζωή σας μέχρι τώρα με αυτήν την εύκολη και γρήγορη συνταγή! Η συνταγή για αυτό το πρωινό είναι τόσο νόσ…

    ...τιμη και απλά τέλεια! Γιατί να μην απολαύσετε ένα υπέροχο πρωινό με την οικογένεια ή τους φίλους σας; VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Ανοιχτοχέρα όπως πάντα - Το δώρο της Μενεγάκη για τα γενέθλια του γιου της,...

    Φτιάξτε τηγανισμένο τοστ με τραγανό μπέικον και φάτε το καλύτερο πρωινό που έχετε φάει ποτέ στην ζωή σας μέχρι τώρα με αυτήν την εύκολη και γρήγορη συνταγή!

    Η συνταγή για αυτό το πρωινό είναι τόσο νόστιμη και απλά τέλεια! Γιατί να μην απολαύσετε ένα υπέροχο πρωινό με την οικογένεια ή τους φίλους σας;

    Υλικά:

    4 αυγά + περισσότερα αν σκοπεύεις να τα σερβίρεις
    200ml μονής κρέμας
    ½ κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
    1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
    4 παχιές φέτες λευκό ψωμί
    25g βούτυρο
    1 κουταλιά της σούπας φυτικό έλαιο
    12 φέτες, ραβδωτό μπέικον
    ζάχαρη, για να πασπαλίζουμε πάνω από το toast

    Εκτέλεση:

    Σε ένα μπολ, χτυπάτε καλά τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνετε τη μοναδική κρέμα, τη βανίλια και τη ζάχαρη και στη συνέχεια χτυπάτε ξανά.

    Ζεσταίνετε το φούρνο στη χαμηλότερη ρύθμιση, τοποθετήστε ένα δίσκο ψησίματος μέσα και ρίξτε το μείγμα κρέμας σε ένα ρηχό πιάτο που θα επιτρέψει στο ψωμί να απολαύσει εύκολα.

    Ζεστάνετε ένα ταψί ή ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και λιώστε το βούτυρο και το λάδι μαζί.

    Τοποθετήστε τις φέτες ψωμιού στο μείγμα κρέμας για 1 λεπτό και έπειτα γυρίστε κάθε κομμάτι και πιέστε ελαφρά ώστε να απορροφηθούν τα υγρά του.

    Αφαιρέστε το ψωμί από το μείγμα και τοποθετήστε το στο ζεστό ταψί ή το τηγάνι. Ψήστε τα για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι το εσωτερικό να είναι ζουμερό, αλλά όχι υγρό. Για να το ελέγξετε, κάντε μια μικρή περικοπή στη μέση με ένα μαχαίρι – το εσωτερικό θα πρέπει να βγει καθαρό.

    Κρατήστε ζεστό τον φούρνο μέχρι να τελειώσετε και να ξεκουραστεί.

    Τηγανίζουμε το μπέικον σε ένα τηγάνι μέχρι να γίνουν τραγανά. Τοποθετήστε σε μια πλάκα με επένδυση από χαρτί κουζίνας για να απορροφήσετε οποιαδήποτε λίπη μαγειρέματος. Σερβίρετε το γαλλικό τοστ με το μπέικον και πασπαλίζετε ζάχαρη άχνη για καθένα με αυγά, αν θέλετε.

    Δείτε επίσης αυτό το μυστικό για να φας ένα τοστ σούπερ εξαιρετικό!

    Πεντανόστιμα: Οι 3 πιο πετυχημένες συνταγές για τοστ παγκοσμίως!

    Το τοστ είναι το πιο δημοφιλές σνακ για μικρούς και μεγάλους. Είναι το πιο εύκολο φαγητό για κάποιον που πεινάει αλλά δεν έχει πολύ χρόνο να φτιάξει κάτι πιο πολύπλοκο.

    Βρήκαμε 3 συνταγές που είναι οι πιο δημοφιλείς παγκοσμίως και σας τις παρουσιάζουμε.

    Παραδοσιακό τοστ

    Στην Ελλάδα ο περισσότερος κόσμος φτιάχνει το τοστ του με τυρί, γαλοπούλα και λίγο βούτυρο. Ωστόσο υπάρχει μια μικρή παραλλαγή αυτής της συνταγής που είναι ακόμα πιο νόστιμη και εξίσου δημοφιλής. Βάζετε κανονικά μέσα στο τοστ σας τα υλικά που θέλετε (τυρί, ζαμπόν ή γαλοπούλα, ντομάτα και βούτυρο ή τυρί κρέμα) και πάνω από το τοστ τοποθετείτε ένα αβγό μάτι. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

    Έξτρα tip

    Μπορείτε επίσης να φτιάξετε 2 αυγόφετες (φέτες ψωμιού αλειμμένες με αβγό και ψημένες στο τηγάνι) και στη συνέχεια να τις γεμίσετε με υλικά της επιλογής σας.

    Τοστ με φυστικοβούτυρο

    Για τους λάτρεις των γλυκών αλλά και της υγιεινής διατροφής το φυστικοβούτυρο είναι η καλύτερη επιλογή. Στην Αμερική οι οικογένειες αγοράζουν το φυστικοβούτυρο σε τεράστια δοχεία γιατί πολύ απλά το τρώνε σε καθημερινή βάση. Δοκιμάστε να φτιάξετε τοστ με φυστικοβούτυρο αλείφοντάς το σε δύο φέτες ψωμιού του τοστ. Βάλτε από πάνω φέτες κρεμμυδιού και φρέσκα φύλλα κόλιανδρου. Χύστε πάνω από το τοστ λίγο χυμό λάιμ με θαλασσινό αλάτι.

    Τοστ με αβοκάντο

    Για τους πιο αθλητικούς τύπους το τοστ με αβοκάντο είναι η Νο1 επιλογή. Το κλασικό και πολύ δημοφιλές New York avocado toast αποτελείται από ψωμί του τοστ, αβοκάντο, ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε αρχικά το αβοκάντο με λίγο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και απλώστε το πάνω στο τοστ. Ρίξτε από πάνω λίγο αλάτι και πιπέρι.

    Αυτές είναι 3 από τις πιο δημοφιλείς συνταγές για τοστ. Ψάχνοντας βέβαια στο ίντερνετ θα ανακαλύψετε εκατομμύρια συνταγές για κάθε γούστο. Εμπλουτίστε τις συνταγές σας με διάφορα υλικά μέχρι να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό για εσάς.

    Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

    Έχεις ψωμί του τοστ; Να πως θα φτιάξεις την πιο εύκολη πίτσα!

    Μια διαφορετική συνταγή από τις συνηθισμένες: Φτιάξε υγιενό και λαχταριστό τοστ με φράουλες!

    Διαβάστε περισσότερα θέματα για συνταγές στο Youweekly.gr

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά