Red velvet σουφλέ


    100 γρ. βούτυρο, λιωμένο + extra για το άλειμμα των φορμών100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική80 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.20 γρ. κακάο, κοσκινισμένο2 αυγά, medium2 κρόκους αυγών, medium1+½ κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλ…


    100 γρ. βούτυρο, λιωμένο + extra για το άλειμμα των φορμών

    100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

    80 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

    20 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

    2 αυγά, medium

    2 κρόκους αυγών, medium

    1+½ κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

    1 κ.γ. baking powder

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα...