Έριξε τα μακαρόνια μαζί με το τυρί στην χύτρα χωρίς να τα βράσει – Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να το φτιάξετε κι εσείς!


Έριξε τα μακαρόνια μαζί με το τυρί στην χύτρα χωρίς να τα βράσει – Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να το φτιάξετε κι εσείς!Βρήκαμε την τέλεια και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε νόστιμα μακαρόνια που γίνο…


Loading...


Έριξε τα μακαρόνια μαζί με το τυρί στην χύτρα χωρίς να τα βράσει – Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να το φτιάξετε κι εσείς!

Βρήκαμε την τέλεια και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε νόστιμα μακαρόνια που γίνονται στη χύτρα ταχύτητας, και το πιο σημαντικό: δε χρειάζονται καν βράσιμο! Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σου δείχνει διάφορες συνταγές αλλά και κόλπα για τα μακαρόνια, ένα εξ’ αυτών ανακαλύψαμε όταν μια γυναίκα έριξε κρεμμύδι μέσα στην κατσαρόλα που έβραζαν τα μακαρόνια.

Θα χρειαστείτε:

Ένα πακέτο (500 γρ.) μακαρόνια τύπου σελινάκι, πένες κλπ, δηλαδή με τρύπα
3 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
250 γραμμάρια τυρί κρέμα
2 1/2 κούπες γάλα
375 ml γάλα εβαπορέ
Αλάτι και πιπέρι

Πήρε δύο διαφορετικά κομμάτια κρέας…Αυτό που έκανε στο πιο σκληρό θα το κάνετε συνέχεια!

Ένα καλό κομμάτι είναι και πιο ακριβό, αλλά δεν παίζει πάντα ρόλο μόνο η ποιότητα. Δείτε τι έκανε στο κρεάς αυτός ο άνδρας και θα καταλάβετε τι εννούμε!

Με αυτό το τρικ θα μπορέσετε να μετατρέψετε οποιοδήποτε κομμάτι σε μια λαχταριστή μπριζόλα που θα σας τρέχουν τα σάλια. Προσeξτε όμως μην είναι από τα κρέατα που βλάπτουν την υγεία, και πουλιούνται συχνά στο εμπόριο.

Για το πιο σκληρό κρέας, το μυστικό είναι να το κόβετε κάθετα προς τις μυϊκές ίνες και αυτό ακριβώς μας δείχνει το νέο βίντεο του America’s Test Kitchen: πως να κόβουμε σωστά το κρέας ώστε να το απολαμβάνουμε περισσότερο.

Ο Νταν χρησιμοποιεί ένα CT3 Texture Analyzer για εξακριβώσει πόση δύναμη χρειάζεται για να δαγκώσει κάποιος το κρέας και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα!

Το φιλέτο του φτωχού: ένα κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας!

Το φιλέτο του φτωχού…ένα κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας!

Για τους λάτρεις του κρέατος που ξέρουν πως να εκτιμούν μια καλή, ζουμερή μπριζόλα. Ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει στο μαγείρεμα!
θα γνωρίζουν επίσης πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας.

Το παρακάτω τρικ ονομάζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το κρέας σας, ασχέτως της ποιότητάς του!

Το μυστικό κρύβεται στο αλάτι: απλώστε μια γερή δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι.
Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!

Παίρνει κιμά, βάζει ένα ποτήρι στη μέση του και φτιάχνει κουλουράκια! Ο λόγος; Θα σας εκπλήξει!

Η πιο περίεργη συνταγή για μπιφτέκια και μπέργκερ, είναι αυτή εδώ. Μοιάζει με ντόνατ, και μπορείτε να βάλετε γέμιση στο κέντρο, με ό, τι υλικά θέλετε. Πλάστε τον κιμά σε σχήμα κουλουριού και..έτοιμο!

Τα μπιφτέκια είναι το αγαπημένο φαγητό όλων, και υπάρχουν πολλές συνταγές για να επιλέξεις. Άλλη μια που κάνει πάταγο είναι ζουμερά και πεντανόστιμα μπιφτέκια με ανάμεικτο κιμά. Θα την λατρέψετε επίσης!

Όσον αφορά τα κουλουρομπιφτέκια…το μυστικό για να κάνετε την τρύπα στο κέντρο είναι με ένα άδειο βάζο ή ένα ποτήρι. Αφού έχετε πλάσει τον κιμά σε μπάλα, πιέστε στο κέντρο του ένα αναποδογυρισμένο ποτήρι, και με μια σπάτουλα τοποθετήστε το στο γκριλ ή στο τηγάνι για να μη χάσει το σχήμα του.

Παίρνει κιμά, βάζει ένα ποτήρι στη μέση του και φτιάχνει κουλουράκια!

Ενώ ψήνετε τα μπιφτέκια, μπορείτε να προσθέσετε τυρί, αυγό ή ό, τι άλλα υλικά της επιλογής σας, και είστε έτοιμοι να το προσθέσετε στο ψωμάκι σας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...