Ο Βασίλης Καλλίδης πριν καιρό είχε ετοιμάσει για το «Πρωινό» τα πιο ακαταμάχητα κεφτεδάκια, με το μυστικό που τα κάνει πεντανόστιμα να βρίσκεται στη σάλτσα. Με την ευκαιρία, δείτε το τρικ για το κρέας στο μπάρμπεκιου.για τους κεφτέδες:Για τη σάλτσα:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Ο Βασίλης Καλλίδης πριν καιρό είχε ετοιμάσει για το «Πρωινό» τα πιο ακαταμάχητα κεφτεδάκια, με το μυστικό που τα κάνει πεντανόστιμα να βρίσκεται στη σάλτσα. Με την ευκαιρία, δείτε το τρικ για το κρέας στο μπάρμπεκιου.
Υλικά
για τους κεφτέδες:
- 800 γρ μοσχαρίσιος κιμάς
- 1/2 φλ. τριμμένο παξιμάδι
- 1 αυγό
- 7-8 κλαρακια μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 7-8 φυλλαράκια δυόσμου ψιλοκομμένα
- 2 κρεμμύδια στο πολυμίξερ
- 1 κ.σ. κύμινο
- 1 σφηνάκι ξύδι
- αλάτι και πιπέρι
- αλεύρι για το αλεύρωμα
- σπορέλαιο για το τηγάνι
Για τη σάλτσα:
- 4 ντομάτες στον τρίφτη
- 2 σκ σκόρδο
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκ σκόρδο