Κοκορέτσι: Ο πιο νόστιμος μεζές του Πάσχα σε 1 παραλλαγή


    Σουβλιστό, φουρνιστό, με ψαχνό αντί για συκώτι, αλλά και σε δύο ακόμη πιο ασυνήθιστες συνταγές, είναι το καλύτερο τσιμπολόγημα μέχρι να ψηθεί το αρνί.Μια ωραία ιδέα, εύκολη και γρήγορη, είναι το κοκορέτσι-τηγανιά. Εδώ τα εντεράκια θα τα κόψετε σε κομμάτια και τη συκωταριά σε μπουκιές και θα τα τα βάλετε με ρίγανη, φρέσκια ή ξερή, άνηθο και φρέσκο κρεμμυδάκι στο τηγάνι.


    Σουβλιστό, φουρνιστό, με ψαχνό αντί για συκώτι, αλλά και σε δύο ακόμη πιο ασυνήθιστες συνταγές, είναι το καλύτερο τσιμπολόγημα μέχρι να ψηθεί το αρνί.

    Μια ωραία ιδέα, εύκολη και γρήγορη, είναι το κοκορέτσι-τηγανιά. Εδώ τα εντεράκια θα τα κόψετε σε κομμάτια και τη συκωταριά σε μπουκιές και θα τα τα βάλετε με ρίγανη, φρέσκια ή ξερή, άνηθο και φρέσκο κρεμμυδάκι στο τηγάνι.

    Κοκορέτσι σε τηγανιά με ρίγανη και άνηθο

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά