Το κόλπο των σεφ μαθεύτηκε: Πως να πετύχετε τηγανητά καλαμαράκια πολύ μαλακά μέσα και τραγανά έξω


    Πόσοι δεν έχουμε φάει καλαμαράκια σε ταβέρνα και έχουμε αναρωτηθεί πως γίνεται να είναι τόσο μαλακά μέσα και τραγανά έξω. Όσες φορές και αν το προσπάθησες στο σπίτι σου δεν γίνονται έτσι και υπάρχει λόγος. Μαθεύτηκε η συνταγή που το αποτέλεσμα της θα αφήσει άφωνους όλους τους καλεσμένους σας. Καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα
    Αλεύρι
    Αλάτι
    Λεμόνι Το μυστικό για μαλακά καλαμαράκια εσωτερικά με τραγαν…


    Πόσοι δεν έχουμε φάει καλαμαράκια σε ταβέρνα και έχουμε αναρωτηθεί πως γίνεται να είναι τόσο μαλακά μέσα και τραγανά έξω. Όσες φορές και αν το προσπάθησες στο σπίτι σου δεν γίνονται έτσι και υπάρχει λόγος. Μαθεύτηκε η συνταγή που το αποτέλεσμα της θα αφήσει άφωνους όλους τους καλεσμένους σας.

    Καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα
    Αλεύρι
    Αλάτι
    Λεμόνι

    Εκτέλεση συνταγής

    Τα 3 μεγάλα μυστικά

    Το μυστικό για μαλακά καλαμαράκια εσωτερικά με τραγανή κρούστα εξωτερικά είναι το καuτό λάδι, το αλάτι στο τέλος του τηγανίσματος και όχι πριν το τηγάνισμα. Βασικά όμως είναι ο χρόνος ψησίματος. Επίσης να βάζετε λίγα λίγα τα καλαμαράκια στο καuτό λάδι για να μη «πέφτει» η θερμοκρασία του λαδιού.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά