Σπανακόπιτα της τεμπέλας: Η εύκολη πίτα με σπανάκι, φέτα και μόνο 3 υλικά ακόμη, που γίνεται στη στιγμή


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Σπανακόπιτα: Θέλετε να κάνετε μία γρήγορη, εύκολη, οικονομική γευστική συνταγή για όλες τις ώρες; Σε περίπτωση που σας αρέσουν οι πίτες, σας έχο…



    Σπανακόπιτα: Θέλετε να κάνετε μία γρήγορη, εύκολη, οικονομική γευστική συνταγή για όλες τις ώρες; Σε περίπτωση που σας αρέσουν οι πίτες, σας έχουμε τη λύση. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μία πολύ νόστιμη πίτα από σπανάκι. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι πεντανόστιμη και μπορεί να προσφερθεί μέχρι και σε έξι άτομα. Αυτή είναι βέβαιο πως είναι η συνταγή που ψάχνετε, διότι μπορείτε να την προσφέρετε για όλες τις ώρες και τα γεύματα της ημέρας (σ.σ. πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδινό). Αναλυτικότερα, τα υλικά και η εκτέλεση της συνταγής:


    Σπανακόπιτα: Τα υλικά της συνταγής

    – 1 φύλλο σφολιάτας
    – 1 ματσάκι άνηθο
    – 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
    – 1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
    – 150 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη

    Η διαδικασία εκτέλεσης της συνταγής:

    – Σπανακόπιτα: Κόβετε σε μικρά κομμάτια το σπανάκι, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια. Σε μια κατσαρόλα ζεματάτε το σπανάκι μαζί με το κρεμμυδάκι και τον άνηθο για 5 λεπτά ίσα ίσα να μαραθεί.

    – Στη συνέχεια ανοίγετε το φύλλο σφολιάτας στο πάγκο της κουζίνας και στρέφετε τις γωνίες προς τα μέσα.


    – Μεταφέρετε τη σφολιάτα σε ταψί με φύλλο σφολιάτας και την τρυπάτε σε όλη την επιφάνεια με ένα πιρούνι.

    – Έπειτα στραγγίζετε το σπανάκι καλά με τα χέρια μας και το βάζετε πάνω στο φύλλο σφολιάτας.


    – Καλύπτετε τη σφολιάτα με το σπανάκι και πασπαλίζετε με τη φέτα.

    – Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά