Παίρνει μια πατάτα την χαράζει και βάζει μέσα αυτά τα υλικά: Το αποτέλεσμα θα σας κολάσει!


    Συνταγή με πατάτες: Ένα απλό κόλπο μετατρέπει μια ψητή πατάτα σε αριστούργημα. Σχεδόν θα παραείναι όμορφο για να το φάτε!Οι πατάτες μπορεί να είναι νόστιμες αλλά σπάνια φαίνονται ωραίες. Η παρακάτω συνταγή όμως θα σας κάνει να δείτε τις πατάτες με άλλη οπτική. Βάζει κιμά και πουρέ πατάτας σε μια φόρμα για κέικ! Το αποτέλεσμα; Απλά λαχταριστό!Εκτέλεση:


    Συνταγή με πατάτες: Ένα απλό κόλπο μετατρέπει μια ψητή πατάτα σε αριστούργημα. Σχεδόν θα παραείναι όμορφο για να το φάτε!

    Οι πατάτες μπορεί να είναι νόστιμες αλλά σπάνια φαίνονται ωραίες. Η παρακάτω συνταγή όμως θα σας κάνει να δείτε τις πατάτες με άλλη οπτική. Βάζει κιμά και πουρέ πατάτας σε μια φόρμα για κέικ! Το αποτέλεσμα; Απλά λαχταριστό!

    Παίρνει μια πατάτα την χαράζει και βάζει μέσα αυτά τα υλικά: Το αποτέλεσμα θα σας κολάσει!

    Συνταγή με πατάτες: Τι θα χρειαστείτε;

    • 2 μεσαίες ή 1 μεγάλη πατάτα, πλυμένες και στεγνές.
    • 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες. Φυλάξτε το στην κατάψυξη μέχρι να είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε.
    • 100 γρ. καπνιστή γκούντα, κομμένη σε λεπτά ορθογώνια. Φυλάξτε τη και αυτή στην κατάψυξη μέχρι να είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε.
    • 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
    • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    • 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
    • 1/4 φλιτζανιού τριμμένο τυρί τσένταρ
    • 2 φέτες μαγειρεμένο ψιλοκομμένο μπέικον

    Παίρνει μια πατάτα την χαράζει και βάζει μέσα αυτά τα υλικά: Το αποτέλεσμα θα σας κολάσει!

    Εκτέλεση:

    1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C. Εφαρμόστε σε ένα ταψί αλουμινόχαρτο στη βάση.
    2. Τοποθετήστε δύο λεπτές ξύλινες λαβές κατά μήκος της πατάτας. Αυτό θα αποτρέψει το μαχαίρι σας να κόψει την πατάτα μέχρι κάτω και να σταματήσει στη λαβή.
    3. Προσεκτικά γεμίστε τις σχισμές της πατάτας με το γκούντα και το βούτυρο, εναλλάσσοντας ανά δύο σχισμές. Μια σχισμή θα πρέπει να είναι γεμάτη με τυρί, η επόμενη με βούτυρο. Πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο δεντρολίβανο. Περιχύνουμε από πάνω με το ελαιόλαδο. Επειδή η πατάτα μου ήταν πολύ μεγάλη, έπρεπε να την υποστηρίξω με δύο μπάλες αλουμινόχαρτο και από τις δύο πλευρές. Κατά το ψήσιμο μπορείτε να αφαιρέσετε τα αλουμινόχαρτα.
    4. Ψήστε για 45 λεπτά.
    5. Βγάλτε από το φούρνο και περιχύστε με την κρέμα γάλακτος. Πασπαλίστε με το τυρί τσένταρ, ρίξτε το μπέικον από πάνω και ψήστε για άλλα 15 λεπτά.
    6. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.

    Παίρνει μια πατάτα την χαράζει και βάζει μέσα αυτά τα υλικά: Το αποτέλεσμα θα σας κολάσει!

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά