Ακόμα και αν ξέρει να μαγείρευει κάποιος, η καθημερινότητα είναι τόσο φορτωμένη που θέλουμε γρήγορες λύσεις στο φαγητό. Γι’ αυτό υπάρχουν πάντα γρήγορες και εύκολες εναλλακτικές συνταγές βασισμένες πάνω στα παραδοσιακά φαγητά. Όπως και η συνταγή για τα μπιφτέκια που ακολουθεί.Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτό είναι το κόλπο για να μην σας διαλύονται τα μπιφτέκια κατα το ψήσιμ…
Ακόμα και αν ξέρει να μαγείρευει κάποιος, η καθημερινότητα είναι τόσο φορτωμένη που θέλουμε γρήγορες λύσεις στο φαγητό. Γι’ αυτό υπάρχουν πάντα γρήγορες και εύκολες εναλλακτικές συνταγές βασισμένες πάνω στα παραδοσιακά φαγητά. Όπως και η συνταγή για τα μπιφτέκια που ακολουθεί.
Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτό είναι το κόλπο για να μην σας διαλύονται τα μπιφτέκια κατα το ψήσιμο
Υλικά
- 250γρ κιμά μοσχάρι
- 1 μικρό κρεμμύδι σε μικρά κυβάκια
- 1 σφηνάκι γάλα
- 1 αυγό
- Μαϊντανό
- Κανέλα
- 1κσ κονκασέ
- 1κσ πιτ. βρώμης
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση για τα μπιφτέκια για αρχάριους
Ανακάτεμα όλα σε ένα μπωλ και μετά το ρίχνετε σε αντικολλητικό με μισό ποτήρι νερό. Ανακατεύετε και με κλειστό καπάκι μαγειρεύετε.
Μόλις ψηθεί ο κιμάς σπάτε και ένα αυγό από πάνω κλείνετε το καπάκι πάλι και σε πολύ χαμηλή φωτιά ψήνετε μέχρι να αλλάξει χρώμα το αυγό.
Δείτε και αυτά