Είναι ωραίο να δοκιμάζουμε πρωτότυπες συνταγές με φαγητά που αγαπάμε να τρώμε, όπως οι πατάτες και τα μπιφτέκια. Αυτή η συνταγή κάνει το μπιφτέκια ένα έργο τέχνης κάνοντας μας να το γευτούμε με έναν ε…
Είναι ωραίο να δοκιμάζουμε πρωτότυπες συνταγές με φαγητά που αγαπάμε να τρώμε, όπως οι πατάτες και τα μπιφτέκια. Αυτή η συνταγή κάνει το μπιφτέκια ένα έργο τέχνης κάνοντας μας να το γευτούμε με έναν εναλλακτικό τρόπο. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με το παγάκι που κάνει τα μπιφτέκια σας γευστικά και ζουμερά.
- 5 μεγάλες πατάτες
- 500 γραμμάρια κιμά
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 κρεμμύδι
- 2 αυγα
- φυτικό λάδι
- 12 μανιτάρια
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- σκόρδο
- πάπρικα
- 150 γραμμάρια τυρί
- 300 ml κρέμα
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί:
Το μαγειρικό κόλπο που θα δώσει θεσπέσια νοστιμιά στα μπιφτέκια σας – Το μυστικό κρύβεται σε 2 υλικά
Όλοι αγαπάμε τα μπιφτέκια, πολλοί όμως δεν τα πετυχαίνουν πάντα, όταν τα μαγειρεύουν. Θέλετε και εσείς να πετύχετε ένα αφράτο και ζουμερό αποτέλεσμα, αλλά δεν το πετυχαίνετε;
Μην ανησυχείτε, γιατί εμείς σας έχουμε τη λύση για το πιο γευστικό αποτέλεσμα. Με την ευκαιρία, δείτε τη συνταγή για μουσακά με κιμά και φουρνιστά λαχανικά.
Το μυστικό βρίσκεται στο πλάσιμο του κιμά. Κατα τη διαδικασία προσθέστε τριμμένη ντομάτα και τριμμένο τυρί (κατα προτίμηση παρμεζάνα) και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.