Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κεμπάπ κοτόπουλου γιαουρτλού. Υλικά για 4 μερίδες:800 γρ. κιμάς κοτόπουλου, 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο, 1 αυγό, 2 φέτες ψωμί (μουσκεμένο και στραγγισμένο), 1 κ.γ. πολτό σκό…
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κεμπάπ κοτόπουλου γιαουρτλού.
Υλικά για 4 μερίδες:
800 γρ. κιμάς κοτόπουλου, 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο, 1 αυγό, 2 φέτες ψωμί (μουσκεμένο και στραγγισμένο), 1 κ.γ. πολτό σκόρδου, ½ κ.γ. κύμινο, ½ κ.γ. κόλιαντρο, ½ κ.γ. τζίντζερ, ½ κ.γ. πάπρικα, ½ κ.γ. ανθός αλατιού, 1 βάζο μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας, 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, 2 κ.γ. πολτό σκόρδου, ελαιόλαδο και πίτες για το σερβίρισμα.
Δείτε και αυτά