Δροσερό και λαχταριστό γλυκό! Τι άλλο να ζητήσει κάποιος για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού; Αυτό το γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και bueno θα σας καταπλήξει και θα θέλετε να το φτιάχνετε ξανά και ξαν…
Δροσερό και λαχταριστό γλυκό! Τι άλλο να ζητήσει κάποιος για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού; Αυτό το γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και bueno θα σας καταπλήξει και θα θέλετε να το φτιάχνετε ξανά και ξανά. Με την ευκαιρία, δείτε τη συνταγή για μπισκοτογλυκό ψυγείου με οικονομικά υλικά.
- Κρέμα crunchy
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
- 300 γρ κρέμα κακάο με νιφάδες ρυζιού
- 2 πακέτα σαβαγιάρ
- Γάλα
- Κρέμα bueno
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
- 300 γρ κρέμα bueno
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλκτος να γίνει σαντιγί.
- Ενσωματώνουμε το γιαούρτι, προσθέτουμε την κρέμα κακάο με νιφάδες ρυζιού και ανακατεύουμε.
- Κόβουμε τα σαβαγιάρ λίγο πιο μεγάλα από την φόρμα μας.
- Τα βουτάμε στο γάλα και τα τοποθετούμε όριθια περιμετρικά.
- Καλύπτουμε τον πάτο της φόρμας με σαβαγιάρ που έχουμε βουτήξει στο γάλα.
- Μπορούμε να βάλουμε δύχρωμα σαβαγιάρ ή κλασικά.
- Απλώνουμε την κρέμα και με την ίδια διαδικασία κάνουμε την μους bueno.
- Απλώνουμε την μους bueno πάνω από την άλλη κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.