Θα σας πέσει το σαγόνι: Έτσι θα φτιάξετε το πιο νόστιμο και εύκολο cheesecake


    Το Cheesecake είναι ένα από τα πιο νόστιμα γλυκά ψυγείου που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι. Αν θέλεις να φτιάξεις το πιο νόστιμο και εύκολο cheesecake, που θα εκπλήξει μι…


    Το Cheesecake είναι ένα από τα πιο νόστιμα γλυκά ψυγείου που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι. Αν θέλεις να φτιάξεις το πιο νόστιμο και εύκολο cheesecake, που θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους, τότε ακολούθησε την παρακάτω συνταγή.

    Παράλληλα, ανακαλύψτε πως θα φτιάξετε νηστίσιμο cheesecake.

    Υλικά

    • 400γρ. Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
    • 200γρ. Arla Κρέμα Γάλακτος 36%
    • 1/3 κούπας γάλα ζαχαρούχο
    • χυμό από 1-2 λεμόνια
    • 400γρ. μαρμελάδα φράουλα ή φρούτα του δάσους
    • 200γρ. μπισκότα τύπου digestive
    • 80γρ. Βούτυρο Lurpak

    Διαδικασία

    • Βάζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και χτυπάτε να γίνουν σκόνη.
    • Λιώνετε το βούτυρο στα μικροκύματα, το ρίχνετε στο μπλέντερ και χτυπάτε να ανακατευτεί καλά με τα μπισκότα.
    • Απλώνετε το μπισκότο σε μία ταρτιέρα και βάζετε στην κατάψυξη για 5 λεπτά.
    • Στο μεταξύ, ρίχνετε σε βαθύ μπολ το τυρί, την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε με σύρμα ζαχαροπλαστικής μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και ανακατεύετε για ½ λεπτό ακόμη.
    • Βγάζετε την ταρτιέρα από την κατάψυξη, απλώνετε μέσα το μίγμα της κρέμας και από επάνω τη μαρμελάδα και βάζετε το cheesecake στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρετε.

    Πηγή: olivemagazine.gr

    Τι μπορείς να κάνεις με μερικά μπισκότα, μπανάνα και γιαούρτι; Μα φυσικά το πιο υπέροχο μπισκοτογλυκό. Με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, μπορείς να φτιάξεις το πιο νόστιμο γλυκό ψυγείου, μέσα σε 15 λεπτά.

    Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ πως θα φτιάξεις γλυκό ψυγείου ροδάκινο μέσα σε 5′ χωρίς γάλα και ζάχαρη.

    Υλικά συνταγής

    Για τη βάση:

    • 450 γρ. μπισκότα βουτύρου τύπου πτι μπερ θρυμματισμένα
    • 250 γρ. μαργαρίνη λιωμένη

    Για τη κρέμα:

    • 3 μεγάλες μπανάνες κομμένες σε ροδέλες
    • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό [2% λιπαρά]
    • 2 κ.σ. μέλι
    • 50 ml κονιάκ
    • 1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
    • 1 φακελάκι ζελέ μπανάνα
    • 100 γρ. τρούφα σοκολάτας για γαρνίρισμα

    γλυκο-ψυγειου-μπισκοτο

    Εκτέλεση συνταγής

    Για τη βάση:

    • Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi και τα ανακατεύουμε με τη λιωμένη μαργαρίνη. Τοποθετούμε ένα στρογγυλό τσέρκι [ή ταψάκι με λαδόχαρτο] 23 εκ, σε μεγάλη πιατέλα και στρώνουμε μέσα ομοιόμορφα τη μπισκοτένια βάση.

    Για τη κρέμα μπανάνας:

    • Ετοιμάζουμε πρώτα το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και το αφήνουμε να κρυώσει, μέχρι να πήξει ελαφρά και να αποκτήσει την υφή του μελιού.
    • Πολτοποιούμε τις μπανάνες στο multi μαζί με το μέλι, το κονιάκ και τη ζάχαρη. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι. Ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ρίχνουμε και το ζελέ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθεί καλά.
    • Αδειάζουμε πάνω από τη μπισκοτένια βάση το μείγμα της κρέμας μπανάνας το ισιώνουμε στην επιφάνεια και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να κρυώσει. Μετά το ξεφορμάρουμε το γαρνίρουμε με τη τρούφα σοκολάτας και το σερβίρουμε.

    Πηγή: sintayes.gr

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά