Τo Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με ακόμα μια υπέροχη συνταγή! Σήμερα σας έχουμε πεντανόστιμο ρολό πατάτας γεμιστό με κιμά!Aν θέλετε κάτι διαφορετικό σας έχουμε και: Μοσχαρίσια μπιφτέκια με φασόλι…
Τo Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με ακόμα μια υπέροχη συνταγή! Σήμερα σας έχουμε πεντανόστιμο ρολό πατάτας γεμιστό με κιμά!
Aν θέλετε κάτι διαφορετικό σας έχουμε και: Μοσχαρίσια μπιφτέκια με φασόλια
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
- για την βάση
- 3 μεγάλες πατάτες
- 2 αυγά
- 1 κούπα τυρί τσένταρ
- λίγο μαϊντανό
- λίγο αλάτι και πιπέρι
Τρίψτε τις πατάτες στο χοντρό του τρίφτη στη συνέχεια στύψτε πολύ καλά με τα χέρια σας να φύγουν όλα τα υγρά Προσθέστε τα αυγά το τυρί το μαϊντανό το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε όλα μαζί.
Στο ταψί το τετράγωνο του φούρνου στρώνετε μία λαδόκολλα, αραδιάζετε επάνω το μείγμα της πατάτας το ψήνετε στους 180 μέχρι να ροδίσει, στη συνέχεια τα σκεπάζετε με μία πετσέτα για να ιδρώσει ούτω ώστε να μπορείτε να το βγάλετε εύκολα
Φτιάχνετε τον κιμά σας όπως εσείς θέλετε προσθέτετε μέσα μία κόκκινη πιπεριά και μία πράσινη σε κύβους, βάζετε τον κιμά επάνω στο φύλλο πατάτας και με τη βοήθεια της λαδόκολλα το τυλίγεται. Στην συνέχεια ρίχνετε πάνω στον ρολό λίγο έξτρα τυράκι επάνω και το βάζετε πάλι στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί, Βγάζετε το ρολό πατάτας από το την λαδόκολλα και το βάζετε σε πιατέλα και το κόβετε σε φέτες.
Δείτε και αυτά