Το ζεστό ρυζόγαλο της γιαγιάς – Η παραδοσιακή συνταγή με κανέλα


    Παραδοσιακό ρυζόγαλο το γρήγορο γλύκισμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν θέλουμε κάτι με ελάχιστα υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας!Όλοι φαντάζομαι έχουμε δοκιμάσει από κάποια γιαγιά μας όταν …


    Παραδοσιακό ρυζόγαλο το γρήγορο γλύκισμα που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν θέλουμε κάτι με ελάχιστα υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας!

    Όλοι φαντάζομαι έχουμε δοκιμάσει από κάποια γιαγιά μας όταν ήμασταν μικροί και ζητούσαμε γλυκό.

    ΥΛΙΚΑ

    200 ml νερό

    100 γρ ρύζι γλασέ ή αρμπόριο

    720 ml γάλα

    60 γρ ζάχαρη

    1 ½ ΚΣ κόρν φλάουρ

    30 ml γάλα

    1 βανίλια

    λίγη κανέλα για γαρνίρισμα

    Διαβάστε την εκτέλεση στο athensmagazine.gr

    Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

    Λαχταριστή κοτόσουπα αυγολέμονο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – Κατάλληλη για την σημερινή βροχερή ημέρα

    Σπιτικά cakes και cupcakes από το Μελιστάλαχτο!

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά