Τύλιξε κιμά και κασέρι μέσα σε Μπέικον! Το αποτέλεσμα; Πεντανόστιμο!


    Ένα άκρως… θερμιδοφόρο σνακ που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε!Διπλώνει λοιπόν κιμά και τυρί μέσα σε φέτες μπέικον τα αλείφει με λίγο BBQ sauce! Κάπως έτσι δημιουργεί κάτι σίγουρα πολύ λαχταριστό σε ελά…


    Ένα άκρως… θερμιδοφόρο σνακ που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε!

    Διπλώνει λοιπόν κιμά και τυρί μέσα σε φέτες μπέικον τα αλείφει με λίγο BBQ sauce! Κάπως έτσι δημιουργεί κάτι σίγουρα πολύ λαχταριστό σε ελάχιστο χρόνο! Αν σας περίσσεψε ο κιμάς, το Athensmagazine.gr σας προτείνει 3+1 φανταστικές ιδέες για να τον αξιοποιήσεις!

    Σίγουρα ένα ορεκτικό ή ένα σνακ που θα εντυπωσιάσει σε κάποιο party ή σε κάποια ειδική περίσταση γιατί σίγουρα για κάθε μέρα δεν είναι…

    Δείτε το βίντεο

    Μακαρόνια ολικής με φέτα και ντομάτα

    Το Athensmagazine.gr σας προτείνει μια λαχταριστή συνταγή. Φτιάξτε μακαρόνια ολικής με φέτα, ντομάτα και λίγα ακόμα υλικά. Ωστόσο, αν θέλετε να φτιάξετε κάτι πιο κλασικό, δείτε εδώ μια συνταγή για μακαρόνια με κοτόπουλο.

    • 1 πακέτο μακαρόνια ολικής π.χ κοχύλια, φιογκάκια, πέννες κλπ
    • 1 κύβο ζωμό λαχανικών
    • 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ ή φρέσκιες ντομάτες πολτοποιημένες
    • 10 φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες ή 1 κονσέρβα
    • σκόνη σκόρδου
    • πιπέρι
    • Αλάτι
    • 250 γρ τυρί φέτα θρυμματισμένη

    συνταγή με μακαρόνια με φέτα και ντομάτα

    • Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας βάζοντας και τον κύβο στο νερό, και τα αδειάζουμε σε ένα Pyrex προσθέτοντας τα μπαχαρικά.
    • Σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο τα φρέσκα μανιτάρια και τα προσθέτουμε στα μακαρόνια. Εναλλακτικά αδειάζετε την κονσέρβα μανιταριών αφού πρώτα τα στραγγίξετε.
    • Ετοιμάζετε τη σάλτσα ντομάτας. Εγώ χρησιμοποίησα 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ και λίγες ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες.
    • Ρίχνουμε και τη σάλτσα μέσα στα μακαρόνια και ανακατεύουμε πολύ καλά.
    • “Σπάμε” το τυρί φέτα σε ένα μπολ και το ρίχνουμε και αυτό μέσα στα μακαρόνια ανακατεύοντας.
    • Ψήνουμε στο φούρνο τα μακαρόνια στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σκεπασμένα και άλλα 8 λεπτά στο γκριλ.

    Πηγή: cookpad.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά