Πατατοκεφτέδες με φέτα και δυόσμο: Εύκολο και νόστιμο ορεκτικό που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι: Θέλετε να κάνετε μία εκπληκτική συνταγή από κεφτέδες πατάτας; Τότε, θα πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε την ακόλουθη συ…



    Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι: Θέλετε να κάνετε μία εκπληκτική συνταγή από κεφτέδες πατάτας; Τότε, θα πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε την ακόλουθη συνταγή. Καλό θα είναι να δοκιμάσετε να τους φάτε ζεστούς. Η διαφορά με τους κρύους είναι σημαντική. Αναλυτικότερα:


    Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι: Υλικά συνταγής

    – Δέκα μικρές πατάτες
    – Ένα τριμμένο κρεμμύδι
    – Λίγο κεφαλοτύρι
    – Φέτα της προτίμησής σας
    – Ένα αυγό
    – Αλατι κατά προτίμηση
    – Πιπέρι κατά προτίμηση
    – Μπόλικος δυόσμος
    – Αλεύρι για το αλεύρωμα

    Εκτέλεση της συνταγής των πατατοκεφτέδων στο τηγάνι

    – Αρχικά, πλένω τις πατάτες μου για να κάνω τους πατατοκεφτέδες μου.
    – Στη συνέχεια βάζω τις πατάτες μου σε μία κατσαρόλα. Σκοπός είναι να τις βράσω ολόκληρες.
    – Μόλις βράσουν, οι πατάτες μας, της τοποθετούμε στο ψυγείο. Ο λόγος είναι για να παγώσουν. Καλύτερα να τις αφήσετε να παγώσουν το βράδυ, ώστε να μείνουν στο ψυγείο για δέκα έως δώδεκα ώρες.
    – Τρίβω το κρεμμύδι μου σε μία λεκάνη.
    – Ακολούθως, βάζω λίγο από το κεφαλοτύρι μου, τη φέτα μου, το αυγό μου, το αλάτι μου, το πιπέρι μου, καθώς και πάρα πολύ δυόσμο.


    Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι: Η συνέχεια της εκτέλεσης της συνταγής

    – Έπειτα, ρίχνω μέσα στη λεκάνη μου, την πατάτα που έχω τρίψει από πριν.
    – Μαζί με αυτή ανακατεύω όλα μαζί τα υλικά που βρίσκονται στη λεκάνη μου.
    – Το μείγμα που έχει δημιουργηθεί προσπαθώ να το πλάσω στη συνέχεια, κάνοντας μικρές μπουκίτσες.
    – Μετά αλευρώνω τις μικρές μπουκίτσες που έχω δημιουργήσει.
    – Για το τέλος, τοποθετώ τις μπουκίτσες μου στο τηγάνι για να τις τηγανίσω.
    – Αυτό ήταν! Το φαγητό είναι έτοιμο για να καταναλωθεί. Καλή όρεξη!


    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά