Η εύκολη συνταγή για καρυδόπιτα


    Όταν σιροπιάσουμε το γλυκό πρέπει πάντα η καρυδόπιτα να είναι ζεστή κατευθείαν από το φούρνο και το σιρόπι κρύο.

    Υλικά:

    300γρ. ζάχαρη κρυσταλλικ…


    Όταν σιροπιάσουμε το γλυκό πρέπει πάντα η καρυδόπιτα να είναι ζεστή κατευθείαν από το φούρνο και το σιρόπι κρύο.

    Υλικά:

    300γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

    300γρ. σιμιγδάλι ψιλό

    300γρ. καρύδια θρυμματισμένα

    8 αυγά χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι

    1/2κ.γ. κανέλα τριμμένη

    2 πρέζες γαρύφαλλο

    50ml.κονιάκ

    1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

    2κ.σ. μπέικιν πάουντερ

    Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά