Όλοι έχουμε μνήμες από τραπέζια με καλό κρέας. Τέτοιες που μας έχουν μείνει ακόμα και χρόνια μετά και τις διηγούμαστε με νοσταλγία. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις το ψήσιμο και να το μαγειρέψεις με τέτο…
Όλοι έχουμε μνήμες από τραπέζια με καλό κρέας. Τέτοιες που μας έχουν μείνει ακόμα και χρόνια μετά και τις διηγούμαστε με νοσταλγία. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις το ψήσιμο και να το μαγειρέψεις με τέτοιον τρόπο που να έχεις ως αποτέλεσμα ένα πιάτο λες και είναι φτιαγμένο από επαγγελματία. Ο Άκης Πετρετζίκης, όμως, σου δείχνει πώς να το κάνεις.
Δες περισσότερα για την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Δείτε και αυτά