Πεντανόστιμος σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι


Για το χαλβά:380 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό250 ml ηλιέλαιο50 γρ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο2 πορτοκάλιαΞύσμα από 2 πορτοκάλια2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένοΓια  το σιρόπι:300 γρ. ζά…


Για το χαλβά:

380 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό

250 ml ηλιέλαιο

50 γρ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο

2 πορτοκάλια

Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

Για  το σιρόπι:

300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 lt νερό 

Για το σερβίρισμα:

Ξύσμα πορτοκαλιού

Διάβασε στη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά