Η εύκολη συνταγή για καρυδόπιτα


Όταν σιροπιάσουμε το γλυκό πρέπει πάντα η καρυδόπιτα να είναι ζεστή κατευθείαν από το φούρνο και το σιρόπι κρύο.Υλικά:300γρ. ζάχαρη κρυσταλλική300γρ. σιμιγδάλι ψιλό300γρ. καρύδια θρυμματισμένα8 αυγά χ…


Όταν σιροπιάσουμε το γλυκό πρέπει πάντα η καρυδόπιτα να είναι ζεστή κατευθείαν από το φούρνο και το σιρόπι κρύο.

Υλικά:

300γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

300γρ. σιμιγδάλι ψιλό

300γρ. καρύδια θρυμματισμένα

8 αυγά χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι

1/2κ.γ. κανέλα τριμμένη

2 πρέζες γαρύφαλλο

50ml.κονιάκ

1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

2κ.σ. μπέικιν πάουντερ

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά