Υλικά για τα τρουφάκια250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη230 ml. Κρέμα γάλακτος25 γρ. Μέλι2 κ.σ. Βανίλια, εκχύλισμα¼ κ.γ. ΑλάτιΥλικά για την επικάλυψη300 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη100 γρ….
Υλικά για τα τρουφάκια
250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
230 ml. Κρέμα γάλακτος
25 γρ. Μέλι
2 κ.σ. Βανίλια, εκχύλισμα
¼ κ.γ. Αλάτι
Υλικά για την επικάλυψη
300 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
100 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά