Τρουφάκια με σοκολάτα κουβερτούρα από τον Γιώργο Τσούλη


Υλικά για τα τρουφάκια250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη230 ml. Κρέμα γάλακτος25 γρ. Μέλι2 κ.σ. Βανίλια, εκχύλισμα¼ κ.γ. ΑλάτιΥλικά για την επικάλυψη300 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη100 γρ….


Υλικά για τα τρουφάκια
250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
230 ml. Κρέμα γάλακτος
25 γρ. Μέλι
2 κ.σ. Βανίλια, εκχύλισμα
¼ κ.γ. Αλάτι

Υλικά για την επικάλυψη
300 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
100 γρ. Κακάο, κοσκινισμένο

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά