Παρφέ με γιαούρτι αμυγδάλου, μήλο και βρώμη


600 γρ. γιαούρτι αμυγδάλου ή επιδόρπιο γιαουρτιού σόγιαςΓια τα μήλα:4 πράσινα μήλα, κομμένα σε χοντρούς κύβους1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη4-5 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική1 πρέζα αλάτιΗλιέλαιο, για το σοτάρισμα…


600 γρ. γιαούρτι αμυγδάλου ή επιδόρπιο γιαουρτιού σόγιας

Για τα μήλα:

4 πράσινα μήλα, κομμένα σε χοντρούς κύβους

1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

4-5 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 πρέζα αλάτι

Ηλιέλαιο, για το σοτάρισμα

Για τη βρώμη:

100 γρ. αλεύρι βρώμης

50 γρ. νιφάδες βρώμης

4 κ.γ. λάδι καρύδας, λιωμένο

2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά