250 γρ. noodles ρυζιού300 γρ. κόκκινο λάχανο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες200 γρ. άσπρο λάχανο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες100 γρ. φρέσκο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες60 γρ. αμύγδαλο, καβουρδισμ…
250 γρ. noodles ρυζιού
300 γρ. κόκκινο λάχανο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
200 γρ. άσπρο λάχανο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
100 γρ. φρέσκο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
60 γρ. αμύγδαλο, καβουρδισμένο
50 γρ. καρότο, τριμμένο
700 ml βραστό νερό
Για το dressing:
100 ml ηλιέλαιο
50 ml λευκό ξύδι
2 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 κ.γ. soy sauce
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά