Ατομικά πιτάκια με μοσχάρι και μπεσαμέλ, από τον Γιώργο Τσούλη


500 γρ. ζύμη κουρού300 γρ. μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε μικρά κυβάκια150 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε μικρά κυβάκια1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένοΑλάτιΠιπέριΕλαιόλαδο1 κρόκο, για το άλειμμαΓια την μπεσαμέλ:…


500 γρ. ζύμη κουρού

300 γρ. μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε μικρά κυβάκια

150 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε μικρά κυβάκια

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

1 κρόκο, για το άλειμμα

Για την μπεσαμέλ:

30 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

30 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

300 ml γάλα, πλήρες

80 γρ. τυρί gouda

2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

½ κ.γ. εστραγκόν, ξερό

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά