Η συνταγή για σαρμαδάκια που θα ξετρελάνει την οικογένεια


250 γρ. αμπελόφυλλα 120 γρ. λάπαθα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα1-2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες250 ml. ελαιόλαδο400γρ. ρύζι Καρολίνα400 ml…


250 γρ. αμπελόφυλλα 

120 γρ. λάπαθα, κομμένα σε χοντρά κομμάτια

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

1-2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

250 ml. ελαιόλαδο

400γρ. ρύζι Καρολίνα

400 ml. νερό

1/2 μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

1/2 μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένο

1/2 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά