Πεντανόστιμη αυγοσαλάτα


6 αυγά, medium σε θερμοκρασία δωματίου20 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο300 γρ. μαγιονέζα40 γρ. αγγουράκι τουρσί1 κ.σ. μουστάρδα, Dijon2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο1 κ.σ. ξύδι, από λ…


6 αυγά, medium σε θερμοκρασία δωματίου

20 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

300 γρ. μαγιονέζα

40 γρ. αγγουράκι τουρσί

1 κ.σ. μουστάρδα, Dijon

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. ξύδι, από λευκό κρασί

2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά