Δείτε επίσης την συνταγή για ένα μοναδικό γιουβέτσι στο πύληνο Υλικά :

Δείτε επίσης την συνταγή για ένα μοναδικό γιουβέτσι στο πύληνο
Υλικά :
- 1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε χοντρά κομμάτια
- 1 κρεμμύδι μέτριο, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
- 750 γρ. πατάτες baby, κομμένες στη μέση
- 3 καρότα, κομμένα σε χοντρές ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών
- 4 κλ. θυμάρι
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 400 ml ζωμό βοδινό
- 180 ml κόκκινο κρασί
- 2 φύλλα δάφνης
- 2 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα)
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι