Πετάξτε αυτό το μυρωδικό μακριά: Ο λόγος που δεν πρέπει να το βάζετε όταν ψήνετε το κρέας σας


    Τα μυστικά για το σωστό ψήσιμο είναι εδώ και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο ψήσιμο του κοτόπουλου, του χοιρινού, του μοσχαριού αλλά και για τα πετυχημένα παϊδάκια! Με την ευκαιρία, δείτε τον απίθανο λόγο που δεν πρέπει να βάλετε κρέας στο φούρνο μικροκυμάτων.


    Τα μυστικά για το σωστό ψήσιμο είναι εδώ και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το τέλειο ψήσιμο του κοτόπουλου, του χοιρινού, του μοσχαριού αλλά και για τα πετυχημένα παϊδάκια! Με την ευκαιρία, δείτε τον απίθανο λόγο που δεν πρέπει να βάλετε κρέας στο φούρνο μικροκυμάτων.

    • Βγάζουμε τα κρέατα από το ψυγείο, τουλάχιστον 4 ώρες πριν για να είναι σε θερμοκρασία
      περιβάλλοντος όταν τα βάλουμε για ψήσιμο.
    • Η σχάρα πρέπει να είναι καθαρή.
    • Η σχάρα θα πρέπει να έχει ζεσταθεί αρκετά πριν βάλουμε κάτι επάνω της.
    • Για να καθαρίσει η σχάρα πρέπει να την σκεπάσουμε με αλουμινόχαρτο και να την κάψουμε για 30 λεπτά ώστε να καούν τυχών υπολείμματα από λίπος.
    • Δε πρέπει να πιέζουμε τα κρέατα γιατί έτσι αποβάλουν τα ζουμιά τους και στεγνώνουν.
    • Αν χρησιμοποιούμε καρβουνά θα πρέπει να έχουν χωνέψει.
    • Με το δάκτυλο μπορούμε να καταλάβουμε το πόσο ψημένο είναι το κρέας, πιέζοντας
      ελαφρώς.
    • Για να έχουμε κάρβουνα για πολύ χρόνο θα πρέπει να τα σκεπάσουμε με σταχτή.
    • Ο καλύτερος τρόπος για να σβήσουμε τις φλόγες από τα λίπη που στάζουν είναι το γάλα.

    κρέας μυρωδικό

    • Να αλατίζουμε τα κρέατα με χοντρό αλάτι και από τις δυο μεριές πριν τα βάλουμε στην
      φωτιά.
    • Καλά θα είναι να περνάμε τις σχάρες με ένα πανί με λαδί για να μην κολλούν τα κρέατα.
    • Δε βάζουμε ρίγανη γιατί θα πικρίσει η γεύση αν καεί.
    • Το μοσχάρι θα πρέπει να ξεκουράζεται πριν το κόψουμε, περίπου 10 λεπτά.
    • Το Αρνίσιο παιδάκι γάλακτος δε θέλει τίποτα παρά μονάχα αλάτι καθώς είναι πολύ λιπαρό.
    • Το λεμόνι είναι κάτι που πάει πολύ καλά με το κοτόπουλο και το χοιρινό.
    • Στο μοσχάρι δε πρέπει να βάζουμε λεμόνι
    • Οι μαρινάδες είναι απαραίτητες για κρέατα που δεν είναι λιπαρά.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά