Η συνταγή με τα πιο νόστιμα μπιφτέκια! Σαν και αυτά που φτιάχνουν οι γιαγιάδες μας!


    Αν θέλετε να μάθετε τη συνταγή της γιαγιάς για μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική και γευστική συνταγή για τα απόλυτα κεφτεδάκια σας την βρήκαμε! Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και φτιάξτε το αγαπημένο…

    ... σας φαγητό και μαγέψτε τους καλεσμένους σας!Κεφτεδάκια φούρνου – Εύκολη συνταγή: 600 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο, περασμένο δύο φορές από τη μηχανή 5 γεμάτες κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο στο μπλέντερ 1 μικρή...

    Αν θέλετε να μάθετε τη συνταγή της γιαγιάς για μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική και γευστική συνταγή για τα απόλυτα κεφτεδάκια σας την βρήκαμε!

    Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και φτιάξτε το αγαπημένο σας φαγητό και μαγέψτε τους καλεσμένους σας!

    Κεφτεδάκια φούρνου – Εύκολη συνταγή:

    • 600 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο, περασμένο δύο φορές από τη μηχανή
    • 5 γεμάτες κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης
    • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
    • 1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο στο μπλέντερ
    • 1 μικρή ντομάτα (ή μισή μέτρια) λιωμένη στο μπλέντερ
    • 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένη με την πρέσα σκόρδου
    • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη ξερή τριμμένη
    • 1 χούφτα δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
    • Αλάτι
    • Πιπέρι

    Εκτέλεση συνταγής

    • Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ
    • Ζυμώνουμε για πέντε λεπτά έως ότου ομογενοποιηθεί, το μείγμα.
    • Το ζύμωμα κάνει περισσότερο αφράτο, τον κιμά.
    • Τοποθετούμε με μεμβράνη το μπολ για τουλάχιστον δύο ώρες στο ψυγείο.
    • Ανάβουμε τον φούρνο της κουζίνας να προθερμανθεί
    • Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
    • Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια.
    • Τοποθετούμε τα κεφτεδάκια δίπλα – δίπλα.
    • Ψήνουμε, τα κεφτεδάκια, στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου εικοσιπέντε με τριάντα λεπτά.

    Συμβουλές

    • Βάζουμε τη βρώμη σε νιφάδες μέσα στον κιμά, αλλά δεν την αλέθουμε να γίνει σκόνη. Μπαίνει με σκοπό να αφατέψουν, τα κεφτεδάκια.
    • Μπορούμε να τρίψουμε στον τρίφτη ή να λιώσουμε, τη ντομάτα μας, στο μούλτι. Βοηθά στο να αφρατέψει ο κιμάς.

    Αν σας αρέσουν τα μπιφτέκια σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε και αυτή τη συνταγή!

    Από τη στιγμή που είδαμε αυτή την συνταγή ξέραμε πως έπρεπε να σας τη δείξουμε. Μια παραλλαγή που θα αγαπήσετε…Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μαγειρέψετε τον κιμά και να γλείφετε τα δάχτυλά σας με το αποτέλεσμα.

    Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μία παραλλαγή στο πιθανώς πιο αγαπημένο φαγητό όλων των εποχών: μακαρόνια με κιμά. Εδώ όμως, αντί να βάλουμε τον κιμά πάνω από τα μακαρόνια, τυλίγουμε τον κιμά γύρω από τα μακαρόνια και το αποτέλεσμα είναι όλα τα λεφτά. Ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε την συνταγή που θα βρείτε εδώ για μακαρόνια με κιμά και τυρί…στον φούρνο!

    Αρχικά βάζουμε τον κιμά μέσα σε ένα μπολ και από πάνω τα ζυμαρικά και καλύπτουμε από πάνω με ένα δεύτερο στρώμα κιμά. Χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο, του δίνουμε κυκλικό σχήμα και το βάζουμε για ψήσιμο, προσέχοντας να μην κλείσουμε εντελώς το αλουμινόχαρτο για να ψηθεί καλά. Μετά από μία ώρα, θα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

    Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

    Μέσα σε μια φόρμα κέικ στρώνει κιμά και αφήνει κενό στην μέση…Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

    Μια διαφορετική συνταγή για να μαγειρέψετε τον κιμά, που θα σας ξετρελάνει! Δείτε το παρακάτω βίντεο και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες!

    Ακόμα μια συνταγή με κιμά που είναι ξεχωριστή, μετά από αυτή με τον κιμά, τις τορτίγιες και το τυρί στην κατσαρόλα! Υπάρχουν πάμπολλοι τρόποι να τον μαγειρέψετε!

    Θα χρειαστείτε:

    • -700 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
    • -Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
    • -Μισό φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
    • -4 αβγά
    • -2 σκελίδες σκόρδο
    • -Αλάτι και πιπέρι
    • -115 γραμμάρια μπέικον
    • -3/4 φλιτζανιού τυρί κρέμα
    • -100 γραμμάρια τυρί σε φέτες

    Οδηγίες:

    Ανακατέψτε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το ψωμί, ένα αβγό και σκόρδο μαζί με αρκετό αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.

    Βάλτε τον κιμά σε μια φόρμα για ρολό. Μετά κάντε μια τρύπα στη μέση.

    Αρχικά βάλτε μέσα στην τρύπα μπέικον παντού, ακόμα και στα πλαϊνά. Μετά προσθέστε τυρί κρέμα.

    Στην συνέχεια βάλτε το τυρί σε φέτες και από πάνω τα τρία αβγά.

    Μέσα σε μια φόρμα κέικ στρώνει κιμά και αφήνει κενό στην μέση...Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

    Ψήστε το στους 180 για 60 λεπτά. Είναι έτοιμο!

    Είμαστε σίγουροι ότι θα το χαρεί όλη η οικογένεια και όλοι θα θελήσουν και δεύτερο πιάτο.

    Πώς σας φάνηκε αυτή η συνταγή;


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά