Νηστίσιμα κρουασάν: Αφράτα και ελαφριά για να τα φάτε με μαρμελάδα ή και μέλι


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Νηστίσιμα κρουασάν: Επιθυμείτε να κάνετε μία νηστίσιμη συνταγή για κρουασάν; Θέλετε να κάνετε μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική, νηστίσιμη και…



    Νηστίσιμα κρουασάν: Επιθυμείτε να κάνετε μία νηστίσιμη συνταγή για κρουασάν; Θέλετε να κάνετε μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική, νηστίσιμη και γευστική συνταγή για εσάς και για την οικογένειά σας; Θέλετε να έχετε γλυκό στο ψυγείο σας, το οποίο να είναι νηστίσιμο, λόγω σαρακοστής για να το προσφέρετε στους επισκέπτες σας; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.


    Νηστίσιμα κρουασάν – Εύκολη συνταγή:

    – 1 και μισό ποτήρι χλιαρό νερό
    – 1 φακελάκι ξερή μάγια
    – 3 κουταλιές της σούπας
    – Ζάχαρη


    Νηστίσιμα κρουασάν – Εύκολη συνταγή:

    – Βάζουμε στο μπολ 1 και μισό ποτήρι χλιαρό νερό, 1 φακελάκι ξερή μάγια και 3 κουταλιές της σούπας.
    – Βάζουμε και ζάχαρη και ανακατεύουμε με πιρούνι.
    – Το σκεπάζουμε για 10 λεπτά.
    – Στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα μισό ποτήρι σπορέλαιο, λίγο αλάτι.
    – Ανακατεύουμε, το μείγμα, με το πιρούνι.
    – Επιπλέον, προσθέτουμε περίπου 5 ποτήρια αλεύρι.
    – Ζυμώνουμε να έχουμε αφράτη ζύμη.
    – Σκεπάζουμε τη ζύμη για 1 ώρα.
    – Στην συνέχεια τη μεταφέρουμε στον πάγκο μας.
    – Ζυμώνουμε απαλά τη ζύμη μας και κάνουμε 6 μπάλες!
    – Αυτές τις μπάλες τις ανοίγουμε μικρά φυλλαράκια, τα οποία ανά 3, λαδώνοντας τα, τα ανοίγουμε φύλλο.
    – Όποτε κάνουμε 2 δυο, τα οποία τα κόβουμε τρίγωνα.
    – Βάζουμε στην άκρη μαρμελάδα.
    – Ρολάρουμε και τα τοποθετούμε στο ταψί!
    – Τα σκεπάζουμε για μισή ώρα!
    – Τέλος, τα αλείφουμε, με λάδι και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου!


    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά