Λαχταριστό μοσχάρι στιφάδο με κυδώνια (Σοφιγάδο)


1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε χοντρά κομμάτια για κατσαρόλα800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα2 κυδώνια, κομμένα στα 82 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες2 κ.σ. πελτέ ντομάτα…


1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε χοντρά κομμάτια για κατσαρόλα

800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο

3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

2 κυδώνια, κομμένα στα 8

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1300 ml νερό

200 ml ξύδι, λευκό

100 ml πετιμέζι

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά