Για τη ζύμη:500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων250 ml νερό, χλιαρό¼ κ.γ. αλάτιΓια τη γέμιση:250 γρ. φέτα, θρυμματισμ…
Για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων
250 ml νερό, χλιαρό
¼ κ.γ. αλάτι
Για τη γέμιση:
250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
250 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
1 κρόκο αυγού, medium
1 αυγό, medium
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά