Υλικά: 150 γρ. ασπράδια1 κ.σ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα1 πρέζα αλάτι1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική150 γρ. ζάχαρη άχνημαύρο χρώμα ζαχ/κής σε πάστα, για τα μάτιαΔες την …
Υλικά: 150 γρ. ασπράδια
1 κ.σ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. ζάχαρη άχνη
μαύρο χρώμα ζαχ/κής σε πάστα, για τα μάτια
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Δείτε και αυτά