Τάρτα με σπανάκι, τυριά και αυγό (Pasquolina)


    300 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.450 γρ. τυρί ricotta400 γρ. σπανάκι200 γρ. αγκινάρα, ψιλοκομμένη50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη6 αυγά, medium1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο150 ml νερόΑλάτιΠιπέριΕλαιόλαδοΔιάβασε τη συνέ…


    300 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

    450 γρ. τυρί ricotta

    400 γρ. σπανάκι

    200 γρ. αγκινάρα, ψιλοκομμένη

    50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

    6 αυγά, medium

    1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

    150 ml νερό

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Ελαιόλαδο

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά