Μπιφτέκια για αρχάριους: Εύκολα, αφράτα και πεντανόστιμα σαν λουκούμι


    Ακόμα και αν ξέρει να μαγείρευει κάποιος, η καθημερινότητα είναι τόσο φορτωμένη που θέλουμε γρήγορες λύσεις στο φαγητό. Γι’ αυτό υπάρχουν πάντα γρήγορες και εύκολες εναλλακτικές συνταγές βασισμένες πάνω στα παραδοσιακά φαγητά. Όπως και η συνταγή για τα μπιφτέκια που ακολουθεί.Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτό είναι το κόλπο για να μην σας διαλύονται τα μπιφτέκια κατα το ψήσιμ…


    Ακόμα και αν ξέρει να μαγείρευει κάποιος, η καθημερινότητα είναι τόσο φορτωμένη που θέλουμε γρήγορες λύσεις στο φαγητό. Γι’ αυτό υπάρχουν πάντα γρήγορες και εύκολες εναλλακτικές συνταγές βασισμένες πάνω στα παραδοσιακά φαγητά. Όπως και η συνταγή για τα μπιφτέκια που ακολουθεί.

    Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ξεχάστε όσα ξέρατε: Αυτό είναι το κόλπο για να μην σας διαλύονται τα μπιφτέκια κατα το ψήσιμο

    Υλικά

    • 250γρ κιμά μοσχάρι
    • 1 μικρό κρεμμύδι σε μικρά κυβάκια
    • 1 σφηνάκι γάλα
    • 1 αυγό
    • Μαϊντανό
    • Κανέλα
    • 1κσ κονκασέ
    • 1κσ πιτ. βρώμης
    • Αλάτι
    • Πιπέρι

    Μπιφτέκια για αρχάριους: Εύκολα, αφράτα και πεντανόστιμα σαν λουκούμι

    Εκτέλεση για τα μπιφτέκια για αρχάριους

    Ανακάτεμα όλα σε ένα μπωλ και μετά το ρίχνετε σε αντικολλητικό με μισό ποτήρι νερό. Ανακατεύετε και με κλειστό καπάκι μαγειρεύετε.

    Μόλις ψηθεί ο κιμάς σπάτε και ένα αυγό από πάνω κλείνετε το καπάκι πάλι και σε πολύ χαμηλή φωτιά ψήνετε μέχρι να αλλάξει χρώμα το αυγό.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά