Αυτό το κοτόπουλο, δεν υπάρχει. Και αυτή τη συνταγή θα την αγαπήσετε και θα την φτιάχνετε ξανά και ξανά. Εξάλλου, πέρα από την ευκολία της είναι και γρήγορη στην προετοιμασία της. Ας δούμε, λοιπόν, πώ…
Αυτό το κοτόπουλο, δεν υπάρχει. Και αυτή τη συνταγή θα την αγαπήσετε και θα την φτιάχνετε ξανά και ξανά. Εξάλλου, πέρα από την ευκολία της είναι και γρήγορη στην προετοιμασία της. Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα φτιάξετε καραμελωμένα μπουτάκια κοτόπουλο.
Εννοείται, πως αν σας αρέσουν οι φτερούγες, φτιάχνετε τη συνταγή, με φτερούγες. Με την ευκαιρία, δείτε τη συνταγή για σνίτσελ κοτόπουλο με μανιτάρια και τριμμένη μοτσαρέλα.
- Μπουτάκια κοτόπουλου (εσείς κανονίζετε τις μερίδες που θέλετε)
- 1 2/3 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κούπα σάλτσα σόγιας
- 1 2/3 κ.σ. κέτσαπ
- ¾ της κούπας μέλι
- 2 με 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- Αλάτι, πιπέρι
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
- Βάζετε τα μπουτάκια κοτόπουλο σε ένα πυρέξ ή ταψί
- Χτυπάτε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο multi, για να φτιάξετε τη σως
- Αλείφετε τα μπουτάκια με τη σως
- Ψήνετε για 1 ώρα περίπου
Προσοχή: Μόλις κλείσετε το φούρνο, δε βγάζετε το κοτόπουλο. Το αφήνετε μέσα μέχρι να καραμελώσει καλά!
Δείτε και αυτά