Σήμερα φτιάχνουμε ριζότο μανιταριών


    130 γρ. ρύζι arborio

    870 ml. ζωμό λαχανικών

    100 γρ. μανιτάρια κρέμινι, κομμένα σε τέσσερα1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη…


    130 γρ. ρύζι arborio

    870 ml. ζωμό λαχανικών

    100 γρ. μανιτάρια κρέμινι, κομμένα σε τέσσερα

    1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο

    1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

    80 ml λευκό κρασί

    50 ml ελαιόλαδο, αρωματισμένο

    25 γρ. βούτυρο

    25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

    6 γρ. μανιτάρια porcini, αποξηραμένα

    3 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Ρόκα, για το σερβίρισμα

    Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά