Πανεύκολο ανάποδο κέικ με σαγκουίνια (vid)


    Τώρα το χειμώνα όπου τα μήλα και τα πορτοκάλια είναι άφθονα είναι ευκαιρία.Και μόλις έρθει το καλοκαιράκι σκέψου το επίσης με βερίκοκα ή με ροδάκινα.Αυτή την εποχή όμως και μάλιστα Φεβρουάριο που ο χε…


    Τώρα το χειμώνα όπου τα μήλα και τα πορτοκάλια είναι άφθονα είναι ευκαιρία.

    Και μόλις έρθει το καλοκαιράκι σκέψου το επίσης με βερίκοκα ή με ροδάκινα.Αυτή την εποχή όμως και μάλιστα Φεβρουάριο που ο χειμώνας (θέλει δεν θέλει) οδεύει προς το τέλος, δοκίμασε το με σαγκουίνια

    3 κ.σ καστανή ζάχαρη
    2 σαγκουίνια
    100 γρ. βούτυρο (θερμ.δωματίου)
    2/3 κούπας καστανή ζάχαρη
    2 αυγά
    1 κ.γλ. βανίλια
    120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
    1 κ.γλ. baking powder
    100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
    ξύσμα από 1 σαγκουίνι

    Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά