Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα


    Όσο πιο πολύ αφήσουμε το κρέας μας στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.ΥΛΙΚΑ1κιλό χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους 4×4 εκατοστά2κ.σ. μουστάρδα απαλή200ml. λευκό κρασί1κ.σ. κοφτή πάπρικ…


    Όσο πιο πολύ αφήσουμε το κρέας μας στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.

    ΥΛΙΚΑ
    1κιλό χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους 4×4 εκατοστά

    2κ.σ. μουστάρδα απαλή

    200ml. λευκό κρασί

    1κ.σ. κοφτή πάπρικα γλυκιά

    2-3 σταγόνες ταμπάσκο

    1κ.σ. worcestershire sauce

    1,5 κ.γ. ρίγανη ξερή

    1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

    2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

    2-3κ.σ. ελαιόλαδο

    1-2 πράσινες πιπεριές κομμένη σε κύβους 4×4 εκατοστά

    1-2 ντομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες σε κύβους

    Αλάτι & πιπέρι

    Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά