Άκης Πετρετζίκης: Μπριζόλες με σάλτσα charcutiere


    Υλικά: 4 μπριζόλες χοιρινές, λαιμού2 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι1 κ.σ. θυμάρι2 σκ. σκόρδο250 γρ. κρασί λευκό1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%Για το σερβίρι…


    Υλικά: 

    4 μπριζόλες χοιρινές, λαιμού
    2 κ.σ. ελαιόλαδο
    αλάτι
    πιπέρι
    1 κ.σ. θυμάρι
    2 σκ. σκόρδο
    250 γρ. κρασί λευκό
    1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
    1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
    200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

    Για το σερβίρισμα
    πουρέ πατάτας
    αγγουράκι τουρσί
    1 κ.σ. ρίγανη
    1 κ.σ. θυμάρι

    Δες περισσότερα για την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά